Global Debts Management - recuperare creante

Obiect de activitate

Obiect de activitateGLOBAL DEBTS MANAGEMENT este specializata in recuperarea creantelor.
Serviciile companiei cuprind: colectare amiabilă, colectare în instanţă, colectare pe teren.

 

Global Debts Management are ca obiectiv principal al activitatii oferirea de cea mai buna calitate a procesului de colectare a creantelor locale si internationale, astfel serviciile fiind intotdeauna in conformitate cu legea prin utilizarea celor mai eficiente instrumente de recuperare a intregii sume datorate clientului in cel mai scurt timp posibil.

 

Actionam legal - Vedem si gandim Global !!!


Pentru cresterea si eficienta profitabilitatii Dvs., va ajutam sa intreprindeti un management mai bun al creanţelor, oferim clienţilor noştri asistenţă în activitatea de recuperări de creanţe atat pe plan local cat si international, ceea ce va ofera posibilitatea de a optimiza intreg procesul de management al afacerii Dvs.

 

Colectarea amiabilă este un serviciu complex, compus din mai multe activitati: numărul notificarilor de trimis, numărul apelurilor telefonice de efectuat cât şi numărul vizitelor de efectuat de către agenţii de colectare pe teren.

 

Prin intermediul procedurilor judiciare Global Debts Management reprezinta creditorul in instanta prin următoarele servicii:

» somatii de plata sau proceduri obisnuite,
» impiedica transformarea creantelor in creante prescrise,
» întocmirea documentaţiei si depunerea cererii în vederea acţionării în instanţă a debitorului,
» reprezentarea în faţa instanţelor judecătoreşti competente,
» colectarea judiciară şi supravegherea executării silite de către executorii judecătoreşti,


Global Debts Management va propune sa preia cheltuielile logistice, urmand sa le efectuam pe riscul nostru, fara a va cere Dvs. decontarea acestora, indiferent de rezultatul demersurilor efectuate. Comisionul se achita pe baza de factura fiscala numai dupa incasarea partiala sau totala a sumelor restante de bani in contul Dvs.


Prin profesionalismul serviciilor oferite clientilor nostri dorim sa devenim un partener de incredere al acestora , la care,


va invitam si pe Dvs. sa deveniti clientul nostru !!!