Global Debts Management - recuperare creante

Despre noi - Global Debts Management

global debtsGlobal Debts Management este o companie cu sediul în Bucureşti, ce ofera servicii profesionale de recuperare creante, debite, datorii, la nivel national cat si international, avand cei mai buni specialisti in acest domeniu.

 

Oferim servicii de recuperare profesioniste, fara deterioararea relatiilor dintre creditori si debitori. Suntem o companie orientata catre client, punem accent pe creearea unor relatii eficiente si de durata.

 

Ne-am propus sa performam intr-un domeniu in care exista nevoie de servicii profesioniste si mai ales adaptate la cerintele si necesitatile clientilor nostri.

 

Garantam calitatea serviciilor oferite prin profesionalismul echipelor noastre de colectare debite. Echipa noastra este formata din profesionisti din domeniul juridic, cel al managementului proiectelor, al finantelor si fiscalitatii. In vederea recuperarii creantelor, profesionalismul reprezinta valoarea cea mai de pret pe care o punem la dispozitia clientilor.

 

Misiunea noastră este aceea de a rezolva orice problemă legată de datoriile neplătite. În activitatea noastră ne ghidăm după standarde etice și protejăm interesele și reputația clienților noștri, respectând în același timp demnitatea debitorilor. Creșterea noastră se bazează pe inovație, profesionalismul serviciilor oferite și încredere.

 

Utilizam exclusiv căile legale de colectare,  în cel mai scurt timp posibil, fara costuri preliminare.

 

Asiguram maxima securitate a datelor cu caracter personal ale debitorilor, confidenţialitatea datelor furnizate de către client.